Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Akpala verheugd met terugkeer naar ‘zijn’ Jan Breydel: “Daar ben ik de supporters erg dankbaar voor”

Joseph Akpala (Club Brugge)

Akpala maakte van 2008 tot 2012 het mooie weer bij Club Brugge. De immer sympathieke Nigeriaan vond daarbij in 127 matchen 43 keer de weg naar doel en groeide al snel uit tot één van de absolute publiekslievelingen. Donderdagavond bewees Jan Breydel dat ze nog altijd veel respect hebben voor hun gewezen aanvaller.

Minuut 83. Custovic haalt Bjelica naar de kant voor Akpala. Nauwelijks 7 minuten later staat de ex-Bruggeling al op het scorebord: 3-2. Speciaal, want deze keer kon de spits van KV Oostende zijn Brugse zegegebaar immers niet bovenhalen.

“Toch voelde het eerlijk gezegd aan alsof ik voor Club Brugge speelde. Echt”, bekent Akpala aan ClubTV. “Dat ik scoorde? Jammer, maar oké… Dat is voetbal. Ik kom het veld op om te voetballen. En iedereen weet dat ik altijd voluit ga.”

Voor Akpala was het genieten geblazen toen de Brugse twaalfde man hem een warm welkom gaf bij zijn invalbeurt. “Ik hoor bij de Club-familie. Ik ben blij dat de supporters mij nog herkennen en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Ik zal altijd een fan blijven, waar ik ook ga: Blauw en Zwart!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws