Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Actie Brugse politie zet kwaad bloed bij Club-fans

Busverwelkoming (Club Brugge - Antwerp)

Op 22 oktober won Club Brugge met 1-0 van Antwerp, maar ging het achteraf vooral over de ongeregeldheden met supporters in en rond het stadion. Het onderzoek naar die rellen loopt nog en daarbij maakt de Brugse politie zich niet populair bij de Club-fans.

De politie deelde een filmpje op Facebook met de vraag of het publiek enkele van de relschoppers kan identificeren. Dat valt bij een pak supporters van Club niet in goede aarde. In het filmpje is niet meer dan wat trek- en duwwerk te zien en veel fans vinden dan ook dat de politie beter evenveel moeite zou doen om de daders van de recente rellen in Brussel op te pakken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws