Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

AA Gent-aanhang verwelkomt supporters van Club Brugge met ludiek spandoek

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

Qua rivaliteit kan AA Gent niet aan Anderlecht of Antwerp tippen, maar de laatste jaren zorgde ook de Slag om Vlaanderen geregeld voor verhitte gemoederen. Wellicht is dat vandaag niet anders. In de Ghelamco Arena leeft de match tegen leider Club Brugge immers volop. 

Met een spandoek aan de snelwegbrug worden de Brugse fans verwelkomd: “In een Gents hart hoort geen zwart”, klinkt het. Geen lukraak gekozen slogan, aangezien er in de stad Gent heel wat inwoners zijn die voor Club Brugge supporteren.

Nu de Buffalo’s zich met de echte top in het Belgische voetbal willen meten, hopen ze dat de voetballiefhebbers met een Blauw-Zwart hart stilaan zullen verdwijnen in de stad Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws