Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo reageert Leko op stevige uithaal van Vanhaezebrouck

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Hein Vanhaezebrouck blikte vrijdagnamiddag vooruit op de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. De trainer van Paars-Wit opende daarbij de aanval op Blauw-Zwart en de refs. Vanzelfsprekend kwam die uithaal ook ter sprake op de persconferentie op Jan Breydel.

Ivan Leko toonde zich echter groots in zijn reactie. “Dat is mijn probleem toch niet, ik heb respect voor iedereen en Vanhaezebrouck is de beste trainer van België. Wij zijn enkel met onszelf bezig en proberen zo goed mogelijk te spelen. Na de wedstrijd horen we vaak van onze tegenstander dat we fysiek indrukwekkend waren en momenteel het beste voetbal in België spelen. Dat zijn genoeg complimenten voor ons. Wat anderen doen in de voorbereiding van wedstrijden, daar zijn we niet mee bezig. Ook niet met dit soort commentaar”, klinkt het via onze officiële kanalen.

“Anderlecht is Anderlecht. Ze hebben hun historie, hun trainer en hun spelers, en dat dwingt respect af. Maar wij willen vanuit onszelf voetballen en geloven dat ons voetbal beter is dan dat van hen. Zondag moeten we er alles aan doen om dat ook op het veld te tonen.”

De factor ‘geluk’ speelt daarbij wel een rol volgens Leko. “Als je een wedstrijd wil winnen, heb je geluk nodig. Maar dat geluk moet je afdwingen. Je kan daar niet op rekenen, maar moet jezelf perfect voorbereiden op fysiek, mentaal, tactisch en technisch vlak. Maar, net zoals dat voor Real en Barça zo is, kan je zonder geluk geen match winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws