Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie is jouw Speler van de Maand november? Dit is het oordeel van BlauwZwartFans

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Met 9 gemaakte goals en 4 geïncasseerde doelpunten wist Club Brugge in de maand november een knappe 7 op 9 te boeken en zich daarbovenop te plaatsen voor de kwartfinale van de Croky Cup. Maar wie was voor jou de meest bepalende speler van de maand november? Onderstaand de mening van BlauwZwartFans. Stem en maak kans op een Samsung Galaxy S8!

(1) Brandon Mechele

In het begin van het seizoen had hij het – net zoals de hele Brugse defensie – moeilijk, maar naarmate de speeldagen vorderden is Mechele uitgegroeid tot de rots in de branding achterin. Brandon weet wat hij kan en voetbalt naar zijn kwaliteiten: goed in de duels, succesvolle tackles en qua plaatsing en timing kent hij z’n gelijke niet. Op de doellijn was hij tegen Waasland-Beveren nog de redder in nood en in aanvallend opzicht zorgde hij met een rake kopbal voor de belangrijke 1-1 in de thuismatch tegen Zulte Waregem. Robocop is back!

(2) Ruud Vormer

De winnaar van de maand oktober verdient ook in november lof. Ruud gaat steevast voorop in de strijd en mag zich nu zelfs de beste assistgever van Europa noemen. Om dan nog maar te zwijgen van zijn absoluut pareltje tegen Waasland-Beveren, overigens verkozen tot het Doelpunt van de Maand. This is our captain!

(3) Hans Vanaken

Geen Bruggeling die het spelletje zo goed ziet als onze Vanaken. Hans verdeelt en heerst dat ‘t een lust voor het oog is. En ook al oogt het door zijn speelstijl soms anders, hij prijkt daarbij steevast bovenaan in het aantal afgelegde kilometers per match. Pikte z’n goaltje mee tegen Waasland-Beveren en behoedde Club met geniale assists op Vossen en Dennis voor de bekeruitschakeling in het Regenboogstadion. Ti Ta Tovanaken!

Jouw mening telt

Wat is jouw mening? Breng hier je stem uit en maak kans op een exclusieve ervaring waarbij jij de trofee aan de Speler van de Maand mag overhandigen. Daarbovenop ontvang je een Samsung Galaxy S8. Op maandag 11 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws