Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert geniaal op vervelende vraag: “Opa? Dat is Timmy Simons!”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer kan terugblikken op een uitstekend jaar. De aanvoerder van Club Brugge kan met zes goals en veertien assists halfweg het seizoen fenomenale statistieken voorleggen en vrijwel iedereen is het erover eens dat de Nederlander straks de Gouden Schoen moet krijgen.

Dat gaat ook in Nederland niet onopgemerkt voorbij en dus kreeg Vormer van FOX Sports de vraag of hij niet in aanmerking zou moeten komen voor de nationale ploeg. Een vraag waar hij duidelijk verveeld mee zat. “Ik heb die vraag al honderd keer gehad. Straks krijg je weer in de media: die Vormer heeft het wéér over het Nederlands elftal. Het wordt me áltijd gevraagd. Ik lig er niet wakker van. Voor mij is het een gesloten boek”, reageerde hij.

“Ik denk dat ze het lekker aan de jongere generatie moeten overlaten. Ik word ook al 30 hè, komend jaar”, voegde Vormer er nog aan toe. Waarop de interviewer hem toewierp dat hij stilaan een opa wordt. “Opa, opa… Die zit hiernaast! Timmy Simons! Die wordt 41”, reageerde Vormer lachend.

Ook in Nederland lijken ze overigens niet te zitten wachten op een selectie van Vormer voor Oranje. “Ruudje doet het heel goed, en ik ben echt blij voor hem. Een goede gozer, maar onlangs zei hij dat het Nederlands elftal een gesloten boek was voor hem. Dat is nooit open geweest, hoor”, stelt René van der Gijp in Voetbal Inside.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws