Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer opnieuw slachtoffer van onverlaten, Club-kapitein reageert furieus

Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ruud Vormer is bij Club Brugge momenteel de absolute publiekslieveling, hetgeen hem minder geliefd maakt bij rivaliserende supportersclans. Zo werd de nachtrust van onze aanvoerder serieus verstoord.

Vormer meldt via zijn Instagram-verhaal dat er afgelopen nacht supporters van een andere ploeg voor zijn deur stonden. Het is niet duidelijk om fans van welke club het gaat, maar onze middenvelder is uiteraard allesbehalve opgezet met de situatie. “Stoere jongens hoor die vannacht voor mijn deur stonden”, klinkt het (zie foto).

Vorig jaar in april, toen Club met 2-0 won van AA Gent, wachtte Vormer ook al een onaangename verrassing bij zijn thuiskomst. Toen onze kapitein na de wedstrijd bij zijn woning in het Gentse arriveerde, zag hij dat een groepje van zo’n 20 gemaskerde Gent-supporters zich aan zijn huis had verzameld en zijn wagen met stickers had beplakt. De politie moest toen ter plaatste komen om de rust te herstellen. De Nederlander woont in Gent omdat zijn vrouw Roos er werkt.

Vormer krijgt ongewenst nachtelijk bezoek (foto Instagram)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws