Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer met gemengde gevoelens na overwinning tegen Moeskroen: “Ik had er vreselijk de pest in”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft 2017 op mooie wijze afgesloten. Het kostte bloed, zweet en tranen tegen Moeskroen, maar finaal was de 4-2 eindstand verdiend te noemen voor de koploper in de Jupiler Pro League. Vooral na de pauze toonde Blauw-Zwart zijn ware gelaat, nadat het een povere eerste helft afwerkte.

Ruud Vormer was na 45 minuten voetballen dan ook ‘not amused’ met het geleverde spel. “Ik had er vreselijk de pest in tijdens de rust”, vertelt onze kapitein aan Sporza. “We begonnen vreselijk slecht. We zijn los gegaan in de rust, dat zag je in de tweede helft op het veld.”

De inbreng van zijn landgenoot was volgens Vormer een goeie zet van Leko. “Clasie kwam erin, hij kan die ballen goed rondstrooien. Bij de onverwachte 2-2 had ik nog altijd het gevoel dat we er overheen zouden gaan en dat is ook gebeurd. 2017 is heel mooi geweest. We doen het gewoon heel goed. We mogen heel, heel tevreden zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws