Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer maakt zich nóg populairder bij Brugse aanhang: “Kapot maken, doorgaan”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft Anderlecht met de grond gelijk gemaakt. Blauw-Zwart won met maar liefst 5-0 en mocht Ruud Vormer daar opnieuw dankbaar voor zijn. Onze Nederlander dikte zijn fenomenale statistieken aan met een doelpunt en assist.

“Dit was fantastisch”, vertelt Vormer voor de camera’s van PlaySports. “We hebben er heel hard voor gewerkt en het is dik verdiend. Zij hebben maar één kans gehad en wij scoorden op de juiste momenten. Wat we tegen elkaar zeiden tijdens de rust? Dat we moesten doorgaan, hen kapot maken!”

“Als je als ploeg samen blijft en gas geeft, kan je daar heel veel mee bereiken. Bij mijn applausvervanging krijg ik nog kippenvel als ik eraan terugdenk. Het gaat goed met me, maar ik werk er hard voor. De Gouden Schoen? Ik ben er niet echt mee bezig, maar ik hoor het natuurlijk wel. Het zou fantastisch zijn. Ik ga lekker door en dan zullen we wel zien…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws