Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer komt met sappige mening over strafschopfase met Dennis

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge is zondagavond niet verder dan een 2-2 gelijkspel geraakt aan de Kehrweg, hetgeen vooral te wijten was aan de dramatische eerste helft van Blauw-Zwart. Ruud Vormer gaat op zoek naar een verklaring. 

“Geen idee waarom we altijd op achterstand komen”, foetert onze kapitein. “Dat moet niet te vaak gebeuren, want je kan niet altijd terugkeren. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met een punt. Hoe komt dat dan, zo’n zwakke start? Tja, dat heb je wel eens. Misschien zitten de 120 minuutjes van donderdag er voor iets tussen. Iedereen dacht op voorhand dat Club Brugge wel met 0-3 of 0-4 zou gaan winnen, maar dat lukt niet altijd in het voetbal.”

Ivan Leko was na 45 minuten voetballen en een 2-0 achterstand alleszins furieus en stak zijn woede niet onder stoelen of banken in de kleedkamer. “Tijdens de rust zette de coach iedereen op z’n plek en dat deed hij goed. Dan zie je dat je als ploeg veel kan bereiken, zeker als je elkaar nog wat oppept,” vertelt Vormer daarover.

Tot slot geeft onze aanvoerder zijn sappige mening over de strafschopfase die vooraf ging aan de 2-2 vanop de stip. “In mijn ogen was die overtreding op het einde ook gewoon penalty. Dennis z’n kop ging er bijna af, logisch dat de scheids naar de beelden ging kijken”, klinkt het in gesprek met Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws