Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Zo reageerde Jan Breydel op brief van Joodse organisatie

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

In de aanloop naar Club Brugge – Anderlecht ontstond een kleine controverse, nadat de Federatie van Joodse organisaties in België (CCOJB) in een brief een lied van de Brugse fans aanklaagde. Zij vinden het niet kunnen dat de supporters van Club soms ‘Al wie ni springt dat is een Jood’ zingen.

Al snel werd echter duidelijk dat de familie van de initiatiefnemers van de brief notoire Anderlecht-supporters zijn en dus trokken de Club-fans zich er niets van aan. Integendeel zelfs. Van in de eerste minuut hieven ze het gehekelde lied aan en doorheen de wedstrijd was ‘Al wie ni springt dat is een Jood’ nog verschillende keren luid en duidelijk te horen. Dat blijkt ook uit onderstaande video.

Ondertussen reageerde Elisha Benkoski ook op het voorval:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws