Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Waarom is Club zo populair ten opzichte van RSCA? Vormer reageert op hilarische wijze

Ruud Vormer, Dion Cools en Kirsten Willem leggen uit waarom Club Brugge zo populair is ten opzichte van Anderlecht

Zoals je eerder al kon lezen op BlauwZwartFans, heeft Club Brugge zijn eerste ‘prijs’ van het seizoen beet. Google kroonde Blauw-Zwart namelijk tot de internetkampioen van België. Opvallend daarbij: Anderlecht duikt niet eens in de top 10 op. 

Voer genoeg voor Mark Uytterhoeven om de resultaten van dichterbij te gaan bekijken. Zo mogen Dion Cools en persverantwoordelijke Kirsten Willem hun zegje doen over de populariteit bij Club Brugge en het contrast met laagvlieger Anderlecht.

Het meest gevatte antwoord komt – zoals wel vaker – uit de mond van Ruud Vormer. “Ik denk dat wij gewoon een groot team zijn hier in België, daarom zijn wij trending. Anderlecht? Misschien vinden ze Anderlecht momenteel niet zo belangrijk. De resultaten in de Champions League zijn ook wat minder en dan gaan ze andere clubs opzoeken. Misschien is dat het wel”, lacht onze kapitein. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws