Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Tiki-taka bij Club Brugge: elke veldspeler raakt de bal in aanloop naar goal Diaby

Club Brugge imiteert FC Barcelona en scoort na 35 baltoetsen

De Brugse machine dendert door de Jupiler Pro League. Ook woensdagavond Achter de Kazerne kende Club geen problemen met een mak KV Mechelen. Aan de goal van Abdoulay Diaby ging een knap staaltje combinatievoetbal vooraf. 

Zo raakte elke veldspeler van Blauw-Zwart minstens één keer de bal op weg naar de 0-3. “KV Mechelen biedt wel weinig weerstand, ze spelen enorm ver van hun man af en zoeken geen duels op. Onwaarschijnlijk”, analyseert Eddy Snelders in de studio van PlaySports.

“Het is alleszins mooi om te zien”, oordeelt Imke Courtois. “We hebben de nummertjes er bewust boven gezet omdat ze de bal in totaal 35 keer geraakt hebben vooraleer het een doelpunt was.” Het FC Barcelona van België? Onderstaand de beelden en een mooie visual om het belang van Ruud Vormer in kaart te brengen.

Kansencreatie 2017/2018

Tiki-taka goal van Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws