Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Reviewcommissie heeft beslissing genomen over elleboog van Spajic op Wesley

Spajic pakt uit met elleboog op Wesley

Club Brugge won zondag overtuigend met 5-0 van Anderlecht en dus ging het achteraf vooral over enerzijds de heerschappij van Blauw-Zwart en anderzijds de malaise bij Paars-Wit. De elleboogstoot van Uros Spajic bleef zo enigszins onder de radar.

De Reviewcommissie besliste in elk geval om niemand op te roepen na de negentiende speeldag in de Jupiler Pro League. Wie de beelden onderaan dit artikel bekijkt, kan nochtans niet anders dan concluderen dat Spajic een elleboog uitdeelt. Het was overigens niet de eerste keer dat de Serviër van Anderlecht over de schreef ging. Twitter reageerde dan ook scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws