Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Piepjonge Club-fan verovert alle harten van de Blauw-Zwarte aanhang

Jonge Club-fan werkt op de lachspieren tegen KV Mechelen

De machine van Ivan Leko kende ook op bezoek bij KV Mechelen geen problemen. Dankzij een nieuwe driepunter telt Club Brugge na 20 speeldagen maar liefst 50 punten! Malinwa raakte zowaar gefrustreerd van de Brugse overmacht. De Blauw-Zwarte aanhang zag het allemaal graag gebeuren.

Als je een doelpunt slikt waar zomaar even 35 baltoetsen aan vooraf gaan, dan weet je dat het moeilijk wordt. Toen Club in het absolute slot van de match de wedstrijd rustig uitspeelde, groeiden de frustraties bij de spelers van KV Mechelen. Hassane Bandé liep zelfs tegen een rode kaart aan.

Een jong meisje vond dat ze bij Malinwa maar eens moesten stoppen met wenen, het stond immers 0-3 en de thuisploeg had niets in de pap brokken. Haar gebaar werd opgepikt door de televisiecamera’s en gretig gedeeld via sociale media.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws