Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Nieuwe sfeerbeelden opgedoken van historische Brugse zege tegen Anderlecht

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Club Brugge at Anderlecht afgelopen zondag met huid en haar op en is daardoor dag op dag twee jaar ongeslagen op Jan Breydel. De Blauw-Zwarte aanhang beleefde een dag om nooit te vergeten en genoot met volle teugen.

De fenomenale Blues-tifo, ‘Al wie ni springt dat is een Jood’, ‘Allez Michel chante avec nous’, de ontlading bij de goals van Diaby, ‘Ivan Leko’s Bruges Army’, de penalty’s van Vormer en Vossen, ‘En we zwaaien met z’n allen naar de Hein’, ‘Always look on the bright side of life, tu tu tu tu’ en een prachtige afterparty met DJ Phonk. Met onderstaande beelden kippenvel verzekerd!

Sfeerbeelden Club Brugge – Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws