Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Komt ook topper tussen Club en Anderlecht in gevaar? “Wordt niet veel goeds van verwacht”

Peter Morren vraagt zich af of de topper tussen Club Brugge en Anderlecht wel kan plaatsvinden

Woensdagavond werd de bekermatch tussen Club Brugge en Charleroi twee uur voor aanvang afgelast door scheidsrechter Jonathan Lardot. Peter Morren was ter plaatse en bracht verslag uit vanuit Brugge.

In eerste instantie denkt de journalist van VTM Stadion na over een nieuwe datum voor het bekerduel tussen Blauw-Zwart en de Carolo’s. Intussen is echter al bekend geraakt dat de match ingehaald zal worden op dinsdag 16 januari om 20.45 uur.

Vervolgens twijfelt Morren serieus of de erbarmelijke grasmat wel hersteld zal zijn tegen komend weekend. “Ik vraag me wel af of dit veld – in deze toestand – tegen zondag bespeelbaar gaat geraken voor de topper tegen Anderlecht. Want nu lijkt het meer op het Olympia zwembad van hier een beetje verderop dan op een grasmat in Jan Breydel.”

“Dat zullen we moeten afwachten, maar van de weersomstandigheden wordt alvast niet veel goeds verwacht. Anderzijds is deze afgelasting voor Club Brugge wel meegenomen. Want zij kunnen nu zonder slopende bekermatch tegen Charleroi in de benen hun focus en rust helemaal richten op die belangrijke wedstrijd van zondag tegen Anderlecht. Voor zover die gespeeld zal worden natuurlijk…” Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws