Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Je kan het zo gek niet bedenken: op Jan Breydel wordt er zelfs gecrowdsurft

Crowdsurfen op Jan Breydel

Terwijl ze bij Anderlecht verwoede pogingen doen om sfeer te creëren in het Astridpark, kolkt Jan Breydel zelfs op tweede Kerstdag in een thuismatch tegen Moeskroen. De fenomenale 53 op 63  zette Club-fan Milan er zelfs toe aan om te crowdsurfen toen Wonderwall van Oasis uit de boksen weergalmde.

De manschappen van Ivan Leko kenden de nodige moeite met Moeskroen, maar uiteindelijk werd er wel met 4-2 gewonnen tegen de Henegouwers. “Het was een onvergetelijke dag en ik heb me zoals altijd enorm geamuseerd”, vertelt Milan aan BlauwZwartFans.

“Club – Charleroi, de kwartfinale van de Beker van België, valt trouwens op mijn verjaardag. Normaal gesproken neem ik dan opnieuw plaats tussen de North Fanatics (sfeergroep van Club in de Noord beneden, nvdr) en weet ik al wat er opnieuw zal gebeuren.” Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws