Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Héérlijk! Brugse East-Side is nog volop de 1-0 aan’t vieren en plots is Diaby daar opnieuw

Brugse East-Side viert de 1-0 en 2-0 tegen Anderlecht van Diaby

Waar Club Brugge in de tweede helft over Anderlecht heen walste, zat de match voor de pauze veelal op slot. Tot Ruud Vormer ontsnapte aan de aandacht van Adrien Trebel en hij Abdoulay Diaby de 1-0 voorschotelde. En het werd alleen nog maar beter…

In minuut 47 ging Frank Boeckx immers pijnlijk in de fout, waardoor Diaby twee keer kon scoren in evenveel minuten tijd. De Brugse East-Side wist niet wat het zag en vierde erop los. Onderstaand de spontane beelden!

East-Side viert dubbel doelpunt van Diaby

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws