Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Emotionele video van Simons stemt tot nadenken: “Hier word ik sprakeloos van”

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

Club Brugge won afgelopen weekend met 3-1 van Sporting Lokeren en kende zo een rustige zondagnamiddag. Voor deze gelegenheid speelde Blauw-Zwart met een speciaal opschrift op zijn rug van Child Focus. Timmy Simons wordt rechtstreeks geconfronteerd met de Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen.

Net zoals bijna iedereen van ons, deelt ook Simons geen opsporingsberichten van een vermist kind op sociale media. “Neen, dat heb ik eigenlijk nooit gedaan. Als het niet in de onmiddellijke omgeving is, dan denk ik dat ik geen verschil kan maken”, is ons Club-icoon eerlijk. Even later schrikt Simons zich een hoedje wanneer belofte Senne Lynen voor zijn neus opduikt. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws