Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Een jaar geleden overleed Club-fan Emiel, nu maken zijn vrienden indruk met hartverwarmende actie

Vrienden van overleden Club-fan Emiel pakken uit met actie ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding

Music For Life zamelt tijdens de Warmste Week naar goede gewoonte geld in voor meer dan 1000 goeie doelen. Heel wat aandoenlijke verhalen passeren de revue, maar de zelfmoord van Club-fan Emiel raakte ons vorig jaar het diepst. Broers Max en Alfons kwamen toen het stoelgeld van zijn plechtigheid, 2.186 euro, aan de Zelfmoordlijn schenken. Een jaar later gaan vrienden van Emiel letterlijk en figuurlijk nog een stapje verder.

“Het verdriet is er nog steeds, maar we proberen het om te zetten in iets positiefs”, klinkt de mooie boodschap bij de vriendengroep van Emiel. Dankzij een benefietwandeling van maar liefst 80 kilometer kwam er zomaar even 15.723 euro in het laatje ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. Respect! Onderstaand de beelden.

Wie zelf vragen heeft rond zelfdoding kan anoniem terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws