Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De Ideale Wereld lacht met Anderlecht: “Vorige week tegen Brugge nog forfait moeten geven”

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht en Marc Coucke

Er is de voorbije dagen al heel wat gezegd en geschreven over Marc Coucke. De flamboyante voorzitter van KV Oostende verraste immers vriend en vijand door een stap terug te doen bij de Kustboys en Anderlecht over te nemen. Voer genoeg voor De Ideale Wereld om uit te pakken met een humoristische kijk op de zaken.

Woordvoerder Lander Cobbaert vertelt achter de schermen hoe de vork écht in de steel zit bij RSCA. Er wordt daarbij twee keer verwezen naar Club Brugge. Opvallend: Wouter Vandenhaute – die naast Anderlecht greep – speelt een grappig gastrolletje.

De Ideale Wereld lacht met Anderlecht en Marc Coucke

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws