Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) Club-spelers wensen jullie op hilarische wijze een vrolijke kerst

De spelers van Club Brugge kunnen Kerstmis niet al te hevig vieren, want dinsdag staan ze opnieuw op het veld. Moeskroen komt dan immers op bezoek op de 21ste speeldag van de Jupiler Pro League. Desondanks gunnen ze de fans wél een prettige Kerst.

Via zijn officiële kanalen deelde Club zijn kerstwensen en dat deed het met een hilarisch filmpje. Jordi Vanlerberghe, Jelle Vossen, Marvelous Nakamba, Emmanuel Dennis, Jordy Clasie, Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Stefano Denswil zingen mee met enkele kerstklassiekers om de supporters prettige feestdagen te wensen. Ook BlauwZwartFans wenst iedereen een fijne Kerst én een ‘beire’ Nieuwjaar!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws