Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-fans genieten van tiki-taka tegen Anderlecht: “Oooolé, Oooolé, BOOEEHH, Oooolé”

Club Brugge speelt Anderlecht van de mat

Een slechte grasmat of niet, Club Brugge combineerde zich afgelopen weekend vlot voorbij de defensie van Anderlecht. Na ruim een uur voetballen en met een 3-0 voorsprong op het bord waande de Blauw-Zwarte aanhang zich zegezeker.

Bij elke pass rolden de “olé’s” dan ook van de tribune. Anderlecht stond erbij en keek ernaar. “Dit moet toch ook een geweldig gevoel zijn voor Ivan Leko”, oordeelde PlaySports-commentator Filip Joos. “Onder de ogen van Michel Preud’homme laat hij zien dat hij het speeltje van MPH in elk geval niet heeft stukgemaakt. Integendeel.” Onderstaand de amusante beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws