Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe doet zijn beklag: “We hebben er onze spelers moeten weghalen, het was levensgevaarlijk”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Het gaat Club Brugge dit seizoen voor de wind, op sportief vlak althans. In het stadiondossier kwam er onlangs weer slecht nieuws, want het dossier liep door een klacht opnieuw vertraging op. Dat hij na vijf jaar voorzitterschap nog altijd nauwelijks progressie geboekt heeft voor de bouw van een nieuwe voetbaltempel, zit Bart Verhaeghe hoog.

Een verhuis is volgens hem immers dringend nodig. “Het Jan Breydel-stadion is een oud krot, een stadion dat volledig is uitgeleefd. Bij de wedstrijd tegen Lokeren lag een 10 centimeter dik sneeuwtapijt op het veld. Maar veel erger: in de kleedkamers stond water”, legt de voorzitter uit in De Tijd.

“De blazers die voor de verwarming moesten zorgen, hadden kortsluiting en het smeltwater droop van de elektriciteitsleidingen. We hebben er onze spelers moeten weghalen, het was levensgevaarlijk. Het stinkt er, het is muf. De dag na een match wil je er niet binnenkomen. We moeten speciaal firma’s laten komen om de kleedkamers te ontgeuren. Het is gewoon niet te harden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws