Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck wijst naar falende (video)refs, maar De Vlieger pareert Hein met duidelijke tweet

Geert De Vlieger (analist)

Vrijdagnamiddag had Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie in aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht weinig te vertellen over zijn eigen manschappen. In plaats daarvan voerde de trainer van RSCA een uitgebreid betoog over Blauw-Zwart, de falende (video)refs en de supporters op Jan Breydel.

“Met een videoref in elke wedstrijd was de voorsprong van Club minder groot, daar ben ik van overtuigd”, maakte Vanhaezebrouck zich sterk. Een uitspraak waar Geert De Vlieger zich maar moeilijk in kan vinden: “Mocht Anderlecht al beter gespeeld hebben, was de voorsprong ook minder groot… #zelfindehand”, reageert onze ex-doelman op Twitter, hetgeen hem het nodige applaus oplevert van Club-fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws