Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck valt door de mand: ‘Club is een échte volksclub, daar hou ik van’

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Op dinsdag 3 oktober gaf Hein Vanhaezebrouck zijn eerste persconferentie bij Anderlecht en betrapten de fans van Club Brugge hem al meteen op een fameuze leugen. De befaamde Paars-Witte pennenzak waarover hij sprak bleek namelijk een Blauw-Zwart exemplaar. Daarvan komt nu nog een extra bewijs aan het licht.

Vanhaezebrouck ontkende eerder met klem dat hij als kind fan was van Club, maar een oud krantenartikel van de Krant van West-Vlaanderen doet anders vermoeden. In de jaren ’90 liet de huidige coach van RSCA zich uit over de Gouden Schoen kandidaten en Club Brugge. Uit zijn reactie bleek duidelijk dat hij de aanhang van Club Brugge boven die van Anderlecht verkoos.

“Voor mij mag Club in de loop van een seizoen 32 wedstrijden winnen. Deze vereniging telt inzake favoritisme duidelijk enkele lengten voorsprong op de concurrenten uit Brussel. Het is een échte volksclub. Daar hou ik van”, klonk het als speler van Harelbeke. De sociale media en zeker de Club-fans smullen erop los in aanloop naar de klassieker van komende zondag…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws