Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck krabt zich in de haren: Anderlecht dreigt 4 spelers te missen tegen Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Terwijl Club Brugge afgelopen weekend geen problemen kende met Lokeren, ging Anderlecht in eigen huis roemloos onderuit tegen Sporting Charleroi. De voorsprong van Blauw-Zwart op Paars-Wit bedraagt daardoor maar liefst 10 punten. En aanstaande zondag komen de Brusselaars op bezoek in de onneembare vesting genaamd Jan Breydel.

In aanloop naar de topper gaf Vanhaezebrouck alvast aan dat hij tegen de leider uit de Jupiler Pro League tevreden zou zijn met een punt. De trainer van RSCA zal echter moeten puzzelen, aangezien hij mogelijk tot 4 spelers zal moeten missen tegen Club. Zo zijn Łukasz Teodorczyk en Olivier Deschacht – die allebei twee keer geel pakten tegen Charleroi – sowieso geschorst voor de klassieker.

Volgens Het Laatste Nieuws zal ook Adrien Trebel moeten afhaken. De 26-jarige Fransman moest al tijdens de eerste helft noodgedwongen naar de kant tegen de Carolo’s. “Al na vier minuten ondervond hij hinder. Wellicht is hij out voor komende zondag”, vertelde Vanhaezebrouck na de match.

Tot slot zijn er ook nog altijd twijfels rond Kara Mbodj. De centrale verdediger is al langer op de sukkel met de adductoren en was er ook niet bij tegen Charleroi. Bij Club liggen Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen in de lappenmand. Die laatste zou echter nog speelklaar kunnen geraken voor de clash tegen onze aartsrivaal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws