Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck ergert zich aan Club-fans: “Het publiek in Brugge supportert niet voor hun ploeg”

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

In aanloop naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht heeft Hein Vanhaezebrouck wild om zich heen geslagen. De (video)ref, Blauw-Zwart én zijn supporters moesten het allemaal ontgelden. Of probeert de trainer van RSCA gewoon nu al een duidelijk signaal te geven aan scheidsrechter Sébastien Delferière?

Terwijl Ivan Leko nog met lof strooide naar zijn ‘Bruges Army’, houdt Vanhaezebrouck zijn hart al vast. “Het publiek in Brugge supportert niet voor hun ploeg, maar ze reageren op alle externe factoren, zoals de tegenstander en de scheidsrechter”, citeert Voetbalkrant de coach van Paars-Wit.

“Tuurlijk zullen ze een invloed hebben, maar ik hoop niet op de ref. Brugge heeft de meeste toeschouwers en ze gebruiken dat ook. Wat hun goed recht is. We gaan proberen mooi voetbal te brengen, maar dat lukt niet altijd. En dat ligt niet aan de tegenstander. Ik heb al veel slechte ervaringen in Brugge gehad, ook al met Kortrijk. Niet één of twee, maar héél veel”, besluit Vanhaezebrouck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws