Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt twijfelt er geen seconde aan: “Hij is de diepe spits van leider Club Brugge”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

Ivan Leko beschikt dezer dagen over heel wat aanvallende weelde in zijn spelerskern. Met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis kan onze coach immers wekelijks een keuze maken uit vier goeie aanvallers. Elk met hun specifieke kwaliteiten en gebreken. 

Peter Vandenbempt was in de competitiematch tegen Zulte Waregem vooral onder de indruk van invaller Wesley. “Met zijn kracht en gestalte was hij cruciaal. Hij zette de Waregemse defensie veel meer onder druk en zijn geweldige knal voor de gelijkmaker verraadt veel potentieel. Leko managet zijn wispelturige aanvaller zeer goed: veel vertrouwen geven en als het rendement wat zakt, laten uitblazen op de bank. Zijn invalbeurt heeft Wesley zeker weer gelanceerd en dat is goed nieuws voor Club Brugge, want híj is de diepe spits van de leider.”

Voorts is de radiocommentator vol lof over de evolutie die Anthony Limbombe doorgemaakt heeft. “Het slot van de wedstrijd is zijn terrein geworden, drie keer matchwinnaar, zes punten extra voor Club Brugge. Limbombe is door het geduldige kneedwerk van Michel Preud’homme en Ivan Leko een behoorlijk complete speler geworden. Zijn snelheid, dribbels en diepgang zijn intussen gekoppeld aan tactische discipline – soms nog met wat haperingen – maar hij doet zijn defensieve arbeid op de flank naar behoren”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws