Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanden Borre wil terug naar RSCA en verwijst daarbij naar Club: “Je mag niet spuwen op je tegenstanders”

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Met Nieuwjaar in het vizier is het tijd om de goede voornemens boven te halen. In het geval van Anthony Vanden Borre zijn die al gemaakt. De voormalige Rode Duivel wil in 2018 namelijk zijn voetbalpensioen inruilen voor een comeback als profvoetballer. Bij voorkeur gaat hij bij Anderlecht aan de slag.

“Ik zou nooit bij Club Brugge of Standard kunnen tekenen”, vertelt Vanden Borre aan Het Laatste Nieuws. “Je weet welke band ik met de supporters van Anderlecht heb. Ik zou hen dat nooit aandoen.”

Toen de club van zijn hart onlangs een forfaitnederlaag aangesmeerd kreeg op Jan Breydel, bloedde zijn hart. “Als ik toen op het veld stond, was ik gek geworden. Het was triest om naar te kijken, om te zien dat het zo ver is kunnen komen. Nu moeten ze zich in Anderlecht afvragen hoe dat komt…”

De kloof tussen de titel rivalen werd zo nog wat groter. “Anderlecht heeft nu dertien punten achterstand op Club Brugge… Je mag niet spuwen op je tegenstanders: Club heeft nu een sterke ploeg. Zelfs met de puntenhalvering in de Play-Offs wordt het moeilijk. Anderlecht zal de ploeg moeten versterken als ze nog kans willen maken”, besluit Vanden Borre.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws