Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Unieke kans voor Club & RSCA: Morioka kan voor prikje weg, deze Belgische topclub ligt in pole position’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

Zowel Club Brugge als Anderlecht volgen de ontwikkelingen rond Ryota Morioka op de voet. Week na week bewijst de 26-jarige Japanner immers dat hij over uitstekende voeten beschikt. Waasland-Beveren haalde zijn smaakmaker voor amper 350.000 euro binnen, maar de winst zou wel eens een stuk lager kunnen liggen dan gehoopt. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat er ondanks eerdere tegenstrijdige berichtgevingen tóch een opstapclausule staat in het contract van Morioka. Het gevolg daarvan is dat hij voor een vast bedrag van 1,5 miljoen euro mag beschikken. Op de Freethiel maken ze zich sterk dat deze clausule pas in de zomer kan ingeroepen worden. Wie Morioka al in de winter wil binnenhalen, zal dus dieper in de buidel moeten tasten.

Volgens La Dernière Heure is Anderlecht momenteel de grote favoriet om Morioka in te lijven. Nicolae Stanciu – je weet wel, de man van 10 miljoen – rijgt de teleurstellende prestaties aan elkaar in het Astridpark en mag vertrekken. Hein Vanhaezebrouck & co zouden in het goudhaantje van Waasland-Beveren de ideale vervanger voor Stanciu zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws