Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer voor Vormer? Dit is de mening van Van der Elst

Ruud Vormer in duel (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer is aan het strafste seizoen uit zijn carrière bezig en staat halfweg het seizoen al met zeven doelpunten en vijftien assists achter zijn naam. De captain van Club lijkt dan ook op weg om straks de Gouden Schoen te winnen en er doken ook al geruchten op over interesse van Bordeaux.

Franky Van der Elst vindt echter niet dat de Nederlander moet vertrekken bij Club. “Ik heb veel respect voor hem. Maar om nu te zeggen dat hij onze competitie is overstegen, dat vind ik er wat over”, stelt de Fox bij Sporza.

“Puur op basis van zijn statistieken is hij iets uitzonderlijks aan het presteren. Maar ik weet niet of hij een plaats heeft in de Premier League of in Duitsland.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws