Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Supporters van Zulte Waregem hekelen fans van Club Brugge en komen met duidelijk spandoek

Bij Zulte Waregem vinden ze dat er te veel Club-fans in de thuisvakken zaten

Zulte Waregem zit in de hoek waar de klappen vallen. De manschappen van Francky Dury pakten slechts 3 op 27 en dan werden ze in de Beker van België ook nog uitgeschakeld door Club Brugge. Maar de povere resultaten zijn niet de enige bron van ergernis bij de aanhang van Essevee

Blauw-Zwart heeft de grootste aanhang van het land, hetgeen afgelopen donderdag in het Regenboogstadion nog maar eens duidelijk werd. Bij gebrek aan plaatsen in het uitvak zaten er namelijk heel wat Club-fans in de thuisvakken.

Naarmate de match vorderde en de “Ivan Leko’s Bruges Army“-gezangen luider en luider weerklonken, viel het op dat het Brugse legioen her en der opdook aan de Gaverbeek.

Tijdens de met 0-1 verloren match tegen AA Gent ventileerden de supporters van Zulte Waregem hun onvrede met een spandoek (zie foto): “Bezoekers in thuisvakken, supporters op hun ongemakken. Politie grijpt niet in, eigen fans pesten zijn ze beter in”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws