Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stadionspeaker van Anderlecht reageert op afgelaste bekermatch van Club: “Begint echt gortig te worden”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

Woensdagavond ontstond er heel wat ophef toen bekend raakte dat het bekerduel tussen Club Brugge en Charleroi niet kon plaatsvinden vanwege de hevige regenval. Zo werd Blauw-Zwart al snel beticht van een onwaarschijnlijke complottheorie

Ook stadionspeaker Didier Laporte – je weet wel, de man die na een doelpunt van RSCA tevergeefs sfeer probeert te creëren in het Astridpark door “Come on you ******” te brullen – deed evenzeer zijn zegje over de match die letterlijk en figuurlijk in het water viel.

“Nee toch…wateroverlast in Brugge…match afgelast. Het begint echt gortig te worden. Of staat het water hen al tot aan de lippen voor zondag?? 🙂 🙂 “, klinkt het via Facebook. Een status die overigens heel wat reacties uitlokte, van zowel Anderlecht- als Club-fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws