Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons & co oogsten lof als Kerstman: “Geef hem na zijn carrière een tv-programma”

Timmy Simons, Brandon Mechele en Wesley Moraes spelen Kerstman voor Club-fans

Tijdens de kerstperiode pakte Club Brugge uit met een fantastische actie voor zijn trouwe supporters. Zo waren er maar liefst 800 (!) mooie prijzen te winnen, waaronder een etentje met Hans Vanaken of Jelle Vossen, een weekendje Holiday Village in Knokke, een halfjaarabonnement en een ontbijt met de spelers voor 2 personen.

Timmy Simons, Brandon Mechele en Wesley Moraes gingen een handvol winnaars bij hun thuis opzoeken, hetgeen voor mooie beelden zorgde. Het wordt al snel duidelijk dat ons Club-icoon niet alleen op het veld talent heeft. Simons neemt immers ook bij het uitdelen van de hoofdprijzen het voortouw en vervult die rol met verve.

Stefan Van Loock, de persverantwoordelijke van de Rode Duivels, doet alvast een oproep na het zien van de beelden: “Knap werk! Aan alle tv zenders in Vlaanderen (één, canvas, VIER, VTM, Playsports): geef Simons na carrière een programma! #Talent”, klinkt het op Twitter.

Ook onze gewezen kapitein geniet met volle teugen. “Altijd leuk om beetje ‘kerstman’ te mogen spelen… Fantastische reacties gezien op ons onverwacht bezoek, maar vooral blije gezichten”, schrijft hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws