Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(SFEERVERSLAG) – Club-fans lachen met Vanhaezebrouck: “Purple Hein, Purple Hein”

Sfeerverslag Club Brugge - Anderlecht (5-0) met Purple Hein Vanhaezebrouck

Afgelopen weekend verpletterde Club Brugge de rivaal uit Brussel met maar liefst 5-0. De historische vernedering zorgde zelfs voor excuses op de officiële website van Anderlecht. De Brugse aanhang zag het allemaal graag gebeuren en genoot 90 minuten lang met volle teugen. Dat Hein Vanhaezebrouck uitgerekend op Jan Breydel zijn grootste nederlaag ooit slikte was een leuk extraatje.

De mannen van FCB Support kregen voor de klassieker “All Areas” toegang in het stadion en knutselden een pareltje van een sfeerverslag in elkaar. Van “Purple Hein” tot unieke catacomben-beelden met kapitein Ruud Vormer en trainer Ivan Leko. Om duimen en vingers van af te likken! 🙂

Sfeerverslag Club Brugge – Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws