Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Club Brugge – Anderlecht bekendgemaakt

Club-fans Come on you blues

Eerst is er nog de bekermatch tegen Sporting Charleroi, maar daarna staat de levensbelangrijke topper tegen Anderlecht op het programma. Blijft Club Brugge ook tegen zijn aartsrivaal ongeslagen op Jan Breydel?

Als Ivan Leko en zijn manschappen de punten opnieuw thuis kunnen houden, bedraagt de voorsprong op Paars-Wit maar liefst 13 punten. In het slechtste geval naderen Hein Vanhaezebrouck & co tot op 7 punten.

De belangen zijn dus groot en daarom wordt Sébastien Delferière – algemeen beschouwd als de beste scheidsrechter op de Belgische velden – naar voren geschoven om de topper in goede banen te leiden. Opvallend genoeg is er géén videoref (lees hier waarom).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws