Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Roeselare heeft opvallend besluit genomen over Brodic’

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Vorig seizoen scoorde Fran Brodic aan de lopende band bij de beloften van Club Brugge en vele fans schreeuwden dan ook om een kans bij het eerste elftal voor de jonge Kroatische spits. Die kwam er uiteindelijk niet, maar Brodic mocht zich dit seizoen wel gaan bewijzen in 1B bij Roeselare.

Die uitleenbeurt werd echter een dikke tegenvaller voor het 20-jarige talent, want hij kwam bij de provinciegenoot amper aan de bak. In de competitie raakte hij niet verder dan twee basisplaatsen en één invalbeurt. Zijn laatste speelminuten dateren al van 18 november, toen hij tegen Westerlo mocht starten maar bij de rust gewisseld werd.

Roeselare zou intussen een opvallend besluit genomen hebben over Brodic, want hij zou al in januari teruggestuurd worden naar Club. Dat meldt Het Nieuwsblad.  Of Brodic daarna bij Club zal blijven of er een nieuwe ploeg voor hem gezocht zal worden, is nog niet duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws