Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme zag dat het goed was: “Zij kunnen Club niet bedreigen”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme was zondag een opgemerkte gast in het Jan Breydelstadion. De ex-trainer keerde nog eens terug voor de topper tegen Anderlecht en gaf de aftrap voor de wedstrijd. Dat inspireerde Club klaarblijkelijk, want het werd 5-0.

Club heeft zo al acht punten meer dan zijn eerste achtervolger. Preud’homme kan niet anders dan lovend zijn voor het werk van Ivan Leko. “Hij is een jonge trainer, maar hij heeft al mooie dingen getoond. Het had slecht kunnen aflopen in het begin van het seizoen met die Europese uitschakeling, maar hij heeft dat overleefd en dan bijgestuurd”, stelt hij vast in L’Avenir.

Preud’homme heeft er dan ook een goed oog in. “Op basis van de kern en het feit dat ze geen Europees meer spelen, is Club voldoende gewapend voor de titel. Charleroi? Die kunnen Club misschien wel in één match kloppen, maar over het hele seizoen zal dat toch moeilijk worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws