Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest tegen Moeskroen voor dit spitsenduo’

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Als Club Brugge ook in zijn elfde thuismatch de drie punten thuis kan houden, is het met 33 op 33 de beste van de klas in Europa. Blauw-Zwart kan in dat geval zelfs de jacht inzetten op het clubrecord van 20 opeenvolgende thuiszeges uit 1998. 

Ivan Leko kan tegen Moeskroen niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. Op zich geen erg, want de kans is groot dat onze trainer opnieuw voor dezelfde 11 kiest die zowel Anderlecht (5-0) als KV Mechelen (0-3) over de knie legden.

Dat zou meteen ook betekenen dat Wesley Moraes – waarmee de plooien hélemaal gladgestreken zijn – en onze kersverse topschutter Abdoulay Diaby aan de aftrap verschijnen. Jelle Vossen en Emmanuel Dennis zullen wellicht tevreden moeten zijn met een rol als invaller. Voor het overige worden er geen verrassingen verwacht.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Moeskroen

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws