Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest opnieuw voor Butelle, deze twee spitsen starten’

Ludovic Butelle redding

Club Brugge gaat zondagavond op zoek naar zijn veertiende overwinning van het seizoen. Om die doelstelling te bereiken moet Blauw-Zwart wel voorbij Eupen zien te geraken. De Panda’s staan troosteloos laatste, maar de ploeg van Claude Makélélé kon het desondanks al heel wat ploegen knap lastig maken. 

Ivan Leko kan tegen Eupen niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen. Bij Het Laatste Nieuws verwachten ze dan ook dat Wesley Moraes en Emmanuel Dennis van bij het begin mogen opdraven aan de Kehrweg. Beide aanvallers vielen immers 2 keer goed in tegen Zulte Waregem, zowel in de competitie als in de beker. En dat terwijl de doelpuntenproductie van Diaby weer is stilgevallen.

In doel behoudt onze coach het vertrouwen in Ludovic Butelle, die afgelopen donderdag uitpakte met een degelijke prestatie. Achterin zou Saulo Decarli wel eens opnieuw de voorkeur kunnen krijgen op Stefano Denswil. De aftrap van de match is om 18 uur en er zal ook een videoref aanwezig zijn.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Eupen

Butelle – Poulain, Mechele, Decarli – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws