Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ’10 spelers zijn zeker van basisplaats tegen RSCA, slechts 1 twijfelgeval’

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge wil zijn perfecte thuisrapport ook tegen Anderlecht behouden. Mits een driepunter vergroot Blauw-Zwart de kloof op Paars-Wit immers tot maar liefst 13 punten. En wie weet laat eerste achtervolger Sporting Charleroi straks wel een steek vallen tegen KRC Genk.

Ivan Leko kan tegen RSCA niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba en Thibault Vlietinck. Jelle Vossen zit in de selectie, maar hij komt normaal gesproken niet in aanmerking voor een basisplaats. Onze aanvaller ondervindt namelijk nog altijd last van zijn knie en enkel.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad zijn ervan overtuigd dat Jordy Clasie tegen de aartsrivaal uit Brussel de voorkeur krijgt op Marvelous Nakamba. Voor het overige zou onze coach vasthouden aan zijn typeploeg.

Over de spitsbroeder van Wesley Moraes is er daarentegen geen unanimiteit: mag Abdoulay Diaby of Emmanuel Dennis straks van bij het begin opdraven naast de Braziliaan?

Vermoedelijke opstelling HLN

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Clasie, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Vermoedelijke opstelling HNB

Butelle – Poulain, Mechele, Denswil – Cools, Clasie, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws