Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijk: Cercle Brugge keert zijn kar over grasmat op Jan Breydel

De Brugse grasmat is duidelijk aan vernieuwing toe

Cercle Brugge kan al jarenlang meegenieten van de grasmat op Jan Breydel en dat zonder daarvoor een duit in het zakje te doen. De voorbije jaren stonden de stad Brugge en Blauw-Zwart immer steevast in voor de financiering van de heraanleg, maar deze keer is de stad niet bereid om bij te leggen. De satellietclub van AS Monaco zou dat voor een keer wel doen, althans zo kondigde de Vereniging onlangs nog aan. 

BlauwZwartFans heeft echter uit betrouwbare bron vernomen dat Cercle Brugge plots niét meer wil meebetalen voor de nieuwe grasmat die in januari zal aangelegd worden. “Club Brugge betreurt deze beslissing, gezien ook de eerdere investeringen van meer dan 5 miljoen euro in een nieuw terrein, volledig vernieuwde business seats en een nieuw ledboardingsysteem die volledig door Club gedragen werden en waar Cercle Brugge ten volle het gebruik kan van genieten”, klinkt het op onze officiële website.

Cercle wil dus niets meer te maken hebben met onze grasmat, maar in deze periode rond Kerstmis kunnen we hen moeilijk in de kou laten staan. Daarom hebben we voor enkele alternatieven in de buurt gezorgd, waar onze groene buren mogelijk kosteloos terecht kunnen. Zo hoeven ze het dekselse Jan Breydel-veld nooit meer te betreden: Dosko Sint-Kruis, KSK Steenbrugge, VV Eendracht Brugge en Sporthal De Koude Keuken.

Cercle Brugge wil opnieuw niet meebetalen voor grasveld op Jan Breydel

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws