Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Op deze manier kan Club Brugge de titel nog verspelen: “Zaken die Ivan Leko ook gezien heeft”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge lijkt op dit moment niet te stoppen op weg naar de titel. Sporting Charleroi volgt al op acht punten, Anderlecht staat zelfs al dertien punten achter. Alsmaar minder mensen zien in hen een bedreiging en het lijkt erop dat het grootste gevaar voor Club weleens zichzelf zou kunnen worden.

Dat denkt ook Ariël Jacobs. Tijdens de indrukwekkende tweede helft tegen Anderlecht stelde de ex-trainer toch één minpuntje vast. “Denswil schuift in en doet bewegingen die hij niet kan, bijvoorbeeld een bal achter het steunbeen op de middellijn. Dat zijn zaken die Ivan Leko ook gezien heeft, want we zagen hem gesticuleren langs de kant. Hij zal daar zeker op terugkomen. Dat zijn zaken die Club Brugge de das kunnen omdoen”, denkt hij.

“Als een achttienjarige dat doet, kan ik het aannemen. Al moet je dan nog corrigeren. Maar Denswil heeft toch voldoende ervaring. Je moet de focus houden”, besluit Jacobs in Sports Late Night.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws