Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ook deze 3 spelers zullen Club Brugge nog verlaten’

Limbombe - Wesley - Horvath - Nakamba - De Bock (Club Brugge - Sint-Truiden)

Binnen twee dagen gaat de wintertransferperiode van start en de verwachting is dat ook Club Brugge zich zal roeren tijdens de mercato. Op inkomend vlak hoeven we niet zoveel te verwachten, aangezien de machine op toerental draait. Enkele spelers zullen Club wellicht verlaten.

Zo was al een tijdje duidelijk dat Lior Refaelov (interesse uit Israël) en Laurens De Bock straks mogen vertrekken. Die laatste mag volgens Het Laatste Nieuws zowel definitief als op huurbasis weg. De krant weet dat er bovendien nog een drietal spelers weg mogen.

Op de flank mogen naast De Bock ook nog Helibelton Palacios en Thibault Vlietinck vertrekken op uitleenbasis. Het duo heeft weinig uitzicht op speelkansen door de goede prestaties van Cools, maar mag niet definitief weg.

In doel mag Ethan Horvath dan weer een nieuwe ploeg zoeken, ook op huurbasis. Van Ludovic Butelle, van wie gezegd werd dat hij gratis weg mocht, is de verwachting dan weer dat hij nog tot het einde van het seizoen blijft. Ook German Mera, die interesse geniet van KV Mechelen, zou toch nog niet weg mogen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws