Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: nieuwe datum voor bekerduel tussen Club Brugge en Charleroi is bekend

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

De kwartfinale in de Croky Cup tussen Club Brugge en Charleroi zou normaal gesproken op woensdag 13 december om 20.45 uur afgewerkt worden, maar door de hevige regenval was dat niet mogelijk. Intussen is er wel al een nieuwe datum bekendgemaakt.

“De kalendercommissie heeft een nieuwe datum vastgelegd voor de kwartfinale van de Beker van België. Op dinsdag 16 januari ontvangt Club de Carolo’s om 20u45″, klinkt het op de officiële website van Club Brugge.

“Supporters die een ticket hadden voor de wedstrijd van woensdagavond moeten dit ticket bijhouden. Met dit ticket krijg je toegang voor de inhaalwedstrijd in januari.” Donderdag wordt wel al om 17 uur geloot voor de halve finales van de Beker van België. Die stonden normaal gepland voor 16 en 17 januari, maar schuiven op naar eind januari en begin februari.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws