Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge bevestigt onverwacht vertrek

Jan Van Steenberghe (keeperstrainer Club Brugge)

Club Brugge heeft onverwacht afscheid genomen van zijn keeperstrainer. In 2014 streek Jan Van Steenberghe op Jan Breydel neer, waar hij onder leiding van Michel Preud’homme de doelmannen onder zijn hoede nam. Mathew Ryan (2x) en Ludovic Butelle (1x) werden onder zijn leiding uitgeroepen tot doelman van het jaar (2014, 2015 en 2017.)

In onderling overleg hebben beide partijen beslist om een punt te zetten achter hun samenwerking. “Ik kijk zeer positief terug op mijn 3,5 jaar bij Club Brugge”, vertelt Van Steenberghe op de officiële site.

“Het was een boeiende periode met heel wat sportieve hoogtepunten, goeie collega’s en een onvergetelijke band met de 12e man. Op een bepaald moment merken beide partijen dat er een verschil in visie bestaat. Dan is het beter om in een goeie verstandhouding uit elkaar te gaan”, aldus Van Steenberghe. Ook Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg.

Van Steenberghe zal bij Blauw-Zwart opgevolgd worden door de 42-jarige Tomislav Rogic. De landgenoot van Ivan Leko werkte eerder als keeperstrainer bij Zenit Sint-Petersburg en Shakhtar Donetsk. Woensdag verschijnt Rogic voor het eerst op het Brugse oefenveld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws