Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe driepunter van Club Brugge zorgt voor serieuze ergernis: “Visser kreeg zijn nieuwjaar al van Bartje”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge heeft dinsdagnamiddag nog maar eens de drie punten weten te pakken. Blauw-Zwart had weinig overschot tegen Moeskroen, maar won wel met 4-2. Gezien het aantal kansen (11 schoten op doel tegenover 4) een verdiende overwinning voor Ivan Leko en zijn manschappen, al is niet iedereen het daarmee eens.

Heel wat voetballiefhebbers (lees: niet Club-fans) zijn namelijk van mening dat Lawrence Visser een te goedkope strafschop toekende aan Club. Bovendien vonden ze de daarmee gepaard gaande rode kaart voor Nathan De Medina veel te streng. Al snel wordt er verwezen naar Bart Verhaeghe en zijn functie als ondervoorzitter bij de KBVB. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws