Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier feliciteert Club Brugge op humoristische wijze met zege tegen Anderlecht

Thomas Meunier (Club Brugge)

De manschappen van Ivan Leko hebben zondag geschiedenis geschreven. De 5-0 overwinning tegen Anderlecht is immers de grootste zege ooit tegen de aartsrivaal uit Brussel. Thomas Meunier genoot mee vanuit Parijs. 

Club Brugge telt door deze nieuwe driepunter maar liefst 13 punten voorsprong op Anderlecht en 8 punten voorsprong op eerste achtervolger Charleroi. “Die Play-Offs worden één grote triomftocht voor Club”, oordeelt Jan Mulder bij PlaySports. Een uitspraak waar Meunier zich wel in kan vinden.

“Proficiat aan Club Brugge met het behalen van de landstitel #TÔTOUTARD #wearebruges”, stuurt onze ex-speler via Twitter de wereld in, samen met een filmpje van de Brugse overwinningsgezangen. Abdoulay Diaby was met 2 doelpunten de Man van de Match en kreeg de megafoon van de Blauw-Zwarte aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws